Förlåt fortfarande:(

Det känns som jag bara säger förlåt hela tiden. Men datan funkar fortfarande inte. Suck. Men nu har jag en mobil jag kan Blogga ifrån och det är i alla fall roligt. Även i fall det går segt. Det händer saker hela tiden. Och det är så mycket ni har missat. Men det är för mycket att dra upp. Men från och med idag så ska jag försöka uppdatera varje dag :). Idag: har jag bara varit i skolan. Drog in te stan en snabbis sen hem igen. Och nu sitter jag bara här och väntar in mamma :) så jag kan fylla på min mobil. Igår var jag i stan och shoppade lite :) köpte 3 par byxor och ett linne. Btw bilder kommer nog inte komma så mycket nu när jag Bloggar från mobilen. Det går så segt. Och jag vet inte ens hur man gör. Men jag får väl försöka hitta de. Nu ska jag bara vänta in mamma sen blir de göra vid sig för sängen. Imorgon har jag praktik. Så jävla härligt att vara ifrån skolan :) men vi hörs sen. Och jag lovar det är snart. Puss

Sis ! <3



(Syster Emmie)

Sitter just nu hemma hos syster Emmie (: ! Kan inte komma någonstans just nu.  Har sovit här sen i fredags (: ! Va med Hampe, Tobbe och Emmie i fredags ! Fun ! Lördags red jag och Emmie lite. Sen idag ska man bara chilla. Blir väl en liten ridtur sen (: ! Härligt ju ! Jag skriver så fort jag får till gång till en data.

Och nu har Nathalie åkt till Örkelljunga (: ! Hoppas du får det bra där uppe och hoppas du trivs ! Älskar dig gumman ! Träffade Karin i fredags med på bussen (: ! Trevlans :D !


Men vi hörs sen (: !



Adda min msn : [email protected]
Andra blogg: http://tuawblogspot.comessman.


Heeej sakniiizar !

Hej älsklings blogg (: ! Förlåt för att jag inte har skrivit men datan är totalt sönder. Den är Maxad ! Total Maxad !Så den åker in på lagning denna veckan och kan bara slänga in ett inlägg när jag har en data nära mig. 

Tänkte berätta lite vad ni har missat. Jag har för det mesta varit med Emmie. Vi har varit i hanaskog och träffat Hampe, Tobbe, och säret :D Och just det Mirre med :D ! Har haft skit kul. Har alltid kul när jag är med Emmie. Vi har snart känt varandra drygt en månad. Och varje dag sen dess utom typ tre dagar. så har vi varit med varandra (: !
Älskar den tjejen och hon är sjukt j'vla underbar !
Jag har inte varit hemma ! Det kan vi garantera ! Utan datan så är jag inte hemma. För jag måste försöka ersätta något med datan hela tiden.. och det har blivit att vara med kompisar. Det är bara jobbigt att se datan bara ligga där. Helt död går inte och starta eller något. Kan inte göra ett skit :O !
Idag: Har jag varit med Emma och Emmie.. Vilket var skit kul ! Efter de drog jag hem till Nathalie (: ! Åt pannkakor med henne (: !
Imorgon blir de att vara med Emmie (: ! 


Men vi hörs sen puss ! :*

(3)

Godmorgon (: !

Godmorgon folket (: ! Har sovit hos bästa Nathalie i natt ! Riktigt jävla underbar vän ! Satt vid datan hela natten och fixade lite över allt. Min data där hemma är ju helt kaos så den åker in på lagning. Vet inte riktigt vad de är med den. Så nu har jag suttit på datan till klockan 6 imorse.
Snart blir det fika med Roger. Sen kommer nog Emmie min lillasyster till mig (: !

Nathalie : 
Jag älskar dig som fan ! Alla minnen vi har är helt oförglömliga ! Extremt många minnen även fast dem flesta är på hemmaplan. Kommer aldrig glömma när du red på mina axlar och trillar baklänges! Det kan jag skratta åt de  fortfarande ! Och det var många år sen ! Och när vi lekte med dockor ! Och när vi hade vårt lilla gömställe uppe på din garderob !  Folk såg inte skillnaden på när vi små. Som vår gamla lärare hon råkade kalla mig Nathalie flera gånger. Skiit ! Då var vi tajta ! Vi var i stort sätt varje dag ! Vi planerade saker för 10-20 år framåt när vi satt ute i din stuga och ritade upp hur vår hästgård skulle se ut. Och vad vi skulle ha för hundraser. Vi bestämde att vi skulle flytta ihop när vi hade åldern inne till de. Haha vi planerade till och med att jag skulle flytta hit när jag var femton. Aj så mycket kul vi har ! Man måste skratta när man är med dig. För man kan inte hålla det inom sig. För du är så rolig. Du är som en syster för mig och det kommer du alltid att vara. Jag älskar dig Nathalie !
Alla bråk vi har haft. Men ändå hittat tillbaka. Vi är som gjorda för varandra !

Nathalie du är min syster och jag älskar dig för den du är !

Mitt första blogg inlägg (: !




Här har ni er första bild på mig :) ! Och detta är även mitt första inlägg på denna bloggen :) ! Bestämde mig för att starta en ny blogg. För att det är för många minnen på den andra bloggen.. Sen ville jag bara ha något nytt, pröva något nytt. Denna bloggen kommer bara handla om vad jag gör dagligen. Inget intressant kanske. Men vilket jag tycker är kul. Det är som en liten dagbok fast andra får läsa den (: ! Och kanske inte lika mycket hemligheter.
Skriver mer sen. Puss :*

Min förra blogg : http://tuawessman.blogspot.com/

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0